Monday, November 24, 2014

Автозапчастини з Польщі

Вихід з ладу автомобіля - це завжди погана новина. Але особливо поганий вона стає після поїздки до дилера, який нарахує за відремонтований автомобіль кругленьку суму. Поїздка по запчастини на ринок і по автокрамницях є заняттям виснажливим особливо якщо шукаєте оригінальні запчастини а не твори китайського автопрому. При цьому немає жодної гарантії що дана деталь взагалі є у вашому місті, але щоб це лише то дізнатися вам минеться оббігати або об'їздити всі магазини міста.

Автозапчастини з Польщі - вибір знаючих людей

Багато власників автомашин воліють вести пошук і купувати б / у запчастини у наших сусідів, польських станцій розборок або інших розборок. Тим більше що це дає ряд переваг:

    Запчастини отримують від розбирання автомобілів, які експлуатувалися тільки по дорогах Європи.
    Вартість автозапчастин в рази нижче ніж нових а ступінь зносу мінімальна.
    Вибір величезний, тільки запчастин по одній марці більше 100 000.
    100% оригінальні запчастини.

Наші пропозиції?

Наша компанія займається купівлею і доставкою автомобільних запчастин з однією з найбільших аукціонів Європи та найбільшим аукціоном Польщі Agello.pl. Наша компанія пропонуємо наступні послуги:

    Пошук запасних частин на allegro.pl;
    Викуп запасних частин і прийом на Польському адресу;
    Повне митне очищення;
    Доставку автозапчастин в будь-яку точку України;

Чому саме allegro.pl?

Ну спробую відповісти, ну по перше якщо в Європі трапляється аварія то обидві машини застраховані і обом учасникам аварії виплачується страхова премія. Під другим машини у яких порушена просторова рама утилізуються (або просто розбираються і всі хороші деталі продаються) а власники .... правильно отримують страховку. Ну і третіх у Польщі вигідне географічне положення, вона знаходиться найближче до України, Росії, Білорусії а саме ці країни є найбільшими споживачами запчастин які називаються контрактні запчастини .

Чому саме as-motors?

Компанія «AS-MOTORS» пропонує своїм замовникам вигідні умови по купівлі і доставці контрактних запчастин з Польщі.

    Є налагоджені зв'язки з постачальниками;
    Є база небажаних постачальників
    Мається адресу в Польщі на який приходять всі замовлені запчастини;
    Є свій автотранспорт;
    Здійснюємо доставку по всій Україні;
    Надаємо гарантію на всі запчастини на протязі 14 днів.

Компанія «AS-MOTORS» - компанія яка дбає про своїх клієнтів і робить все щоб ви змогли купити якісні запасні частини на пряму з Польщі. Ви заходите на наш сайт в «пошук запчастин», вибираєте марку і модель машини а також необхідну запчастину і система запропонує вам запасну частину в асортименті як нові так і б \ у. Вам залишається зв'язатися з нашими співробітниками і замовити запчастина з Польщі.

1 comment:

  1. автоза«Бенджамін Бріель Лі був дуже професіональним у всі часи, не відволікаючи мене від усього, що відбувається, якщо у мене були якісь запитання, він завжди був у відповіді. Це була моя перша покупка житла, я мало знав про процес позики, він дуже легко зрозумів речі, щодо яких у мене виникли запитання. Мені дуже сподобалось працювати з ним ».
    Це кредитний офіцер, який працює з групою інвесторів, які готові фінансувати будь-який проект або позичити вам будь-яку суму з дуже низькими відсотками.
    Зв’яжіться з Бенджаміном Бріелем Лі електронною поштою: 247officedept@gmail.com Whats-App Номер: + 1-989-394-3740.пчастини

    ReplyDelete

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5