Wednesday, November 26, 2014

Запчастини під замовлення

Є багато фірм і магазинів пропонують запчастини в наявності, які можна купити як навмисне тобто прям в магазині так і через службу доставки в межах України. запчастини під замовлення У всіх магазинах як у звичайних так і інтернет магазинах зазвичай буває дуже широкий асортимент запчастин які відносяться до сегменту загального використання (свічки, фільтри, всілякі датчики, гальмівні колодки, гальмівні диски, ШРУСи, підшипники і т.д.), але в теж час досить складно знайти необхідні запчастини якщо вони відносяться до певної моделі і ніде більше не застосовуються (деталі кузова, двигун, коробка, роздатка, міст, і т.д.).
Звідки беруться запчастини

Такі запчастини для магазинів тримати у себе не рентабельно тому вартість їх досить висока, а щоб мати асортимент хоча б по одній марки необхідні оборотні кошти в розмірі кількох десятків тисяч євро, і це тільки по одній марці. Тому багато магазинів постачають рідкісні запчастини під замовлення. Так саме під замовлення поставляються коробки МКПП і АКПП, двигуни, головки блоків, блоки двигунів, сидіння салону, дахи, чверті і.т.д. Саме так чинять багато магазинів. А де ж беруться такі контрактні автозапчастини ... Основним джерелом надходження таких запчастин є країни Європи, де після аварії ніхто не Рехт автомобілі т.к. це дорого а отримують страховку а машину відправляють на станцію утилізації ... а ми отримуємо запчастини саме з цих станцій.
Запчастини то as-motors

Компанія as-motors займається постачанням автомобільних запчастин на Україну з найбільшого в західній Європі аукціону allegro.pl, асортимент аукціону величезний, практично на будь-яку машину 1990 - 2010 рр. можна знайти як контрактну запчастина так і нову автозапчастин, починаючи від банальних датчиків або бачків омивача і закінчуючи найскладнішими агрегатами таких як контрактні двигуни , контрактні коробки і т.д., все це ми поставимо вам як запчастини під замовлення з терміном доставки до 14 днів . Замовляйте оригінальні запчастини у нас і ми не підведемо Вас і товар буде доставлений до Вас вчасно.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5