Tuesday, November 25, 2014

Де поставити машину?

Незважаючи на те, що ціни на автомобілі постійно підвищуються, на дорогах їх менше не стає. Навпаки, кількість машин зростає прямо в геометричній прогресії! Від цього і спостерігаються постійні проблеми з паркуванням у дворах. І добре, якщо мешканці заздалегідь з'ясували хто в який час виїжджає вранці і розподілили місця на парковці. але завжди можуть відбутися якісь непередбачувані ситуації.

Саме ця причина і спонукає багатьох автовласників купувати або будувати власний гараж. Переваг у цього об'єкта нерухомості набагато більше, ніж недоліків, а всі витрати швидко окупляться (особливо, якщо ви раніше користувалися послугою автостоянки). Тому, якщо з'явилася можливість обзавестися власним гаражем, то упускати її не варто ні в якому разі.

Побудувати гараж з нуля - це справа більш клопітка і витратна, але тут можна врахувати всі особливості клімату і спорудити ідеальне приміщення. Але таке будівництво - рідкість у великому місті, тому найчастіше доводиться купувати вже готову споруду. Але й тут можна провести реконструкцію та зробити старий металевий гараж більш комфортним і сучасним.

Головну роль у цих змінах відіграють гаражні ворота . Вони не тільки відкривають доступ до приміщення, а й виконують інші, набагато більш важливі функції. Наприклад, підтримання необхідної температури в приміщенні. З цим завданням відмінно справляються секційні гаражні ворота, так як вони в первісній комплектації вже утеплені. Вони ідеально підійдуть і в тому випадку, якщо у спорудженні є притолока. Механізм їх розкриття дуже простий і легкий, найчастіше на такі гаражні ворота встановлюють автоматику. Вона допомагає здійснювати розкриття швидко і без виходу з автомобіля. Альтернативою секційним воротам є підйомно-поворотні. Полотно спочатку рухається вертикально, а потім змінює свій напрямок і розташовується уздовж стелі. Ніяке додаткове простір їм не потрібно.

Не можна не відзначити ідеальний зовнішній вигляд воріт. Вони виготовляються з якісного металу, який проходить забарвлення порошковим способом. До речі, широка гама відтінків дозволяє підібрати найбільш відповідний до кольору покрівельних матеріалів.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5