Sunday, November 30, 2014

Прокат авто в Києві

Сервіс оренда авто , почав набирати популярність з початку 90х років минулого століття. Абсолютна більшість прокатних організацій пропонували свої автомобілі в Столиці України. На частку Києва припадало до 90 відсотків ринку в цілому. В основному, автомобілі в оренду, пропонували міжнародні автопрокату. Послугами прокатів користувалися як правило тільки іноземці. З 2000 років почали підтягуватися регіони, стали з'являтися місцеві невеликі компанії. Внутрішні ціни значно відрізнялися від міжнародних, що дозволило залучити нових клієнтів, з числа українських громадян. Таким чином прокат авто в Києві , поступово ставав доступнішим для пересічних громадян. До 2014 року основна частина ринку освоєна Українськими компаніями. Міжнародні гравці не триматися за Українських споживачів, занадто високі ризики для бізнесу, багато викрадень авто, хоча свої послуги продовжують надавати. Їх велика частина клієнтів, це замовники з-за кордону. Людина при поїздці у відпустку, або по роботі в іншу країну, потурбується про те, що б відразу сплатити готель, оренду машини і не переживати про це по прильоту.
У нинішній час, ми бачимо високу конкуренцію в сфері прокату машин. Регіональні компанії, освоївши свої регіони, перебираються в сусідні і в столицю. Що б швидко залучити нових клієнтів, фірми вдаються до демпінгу, що не радує сторожив ринку. Зараз послуга прокат авто в Києві, вже не виглядає такою перспективною як раніше. Деякі великі фірми в Києві повертаються до того, від чогось колись пішли і пропонують свої машини для роботи в таксі.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5