Friday, November 28, 2014

Економічні шини на сторожі економії

Як правильно і раціонально економити на запасних частинах і витратних матеріалах для свого автомобіля? Це питання в нинішні важкі часи актуальне як ніколи. Досвідчені автомобілісти на нього відповідають досить просто - покупкою економічних шин б / у. Більше того, навіть диски бу з германии стають у нас дуже популярними. В основному економічність автомобільної покришки залежить від її протектора, точніше від його структури. Як відомо, близько 75% опору кочення припадає саме на нього. На цей опір також впливає маса авто, складові полімеру, брекери і глибина протектора. Паливозберігаючі шини чули ви коли-небудь про паливозберігаючих шинах? Насправді, на подив багатьох, автомобільні покришки відіграють велику роль у споживанні автомобілем палива. Якщо висловлюватися цифрами, то близько 20% витрат енергії руху автомобіля з ДВС. Так і є - кожен п'ятий бак палива вашої легковика витрачається на опір кочення шин. Якісна гума бу з германии частково вирішує цю проблему, так як більшість покришок з Європи є паливозберігаючими. Погодьтеся, це здорово - економити на самій купівлі шин, при цьому піклуючись і про заощадженні палива. А додайте до цього гарний вплив на екологію, і ви отримаєте тільки позитивні моменти.

Напевно, мало хто знає, що з 1992 року компанія Michelin випустила вже близько п'яти видів паливозберігаючих автомобільних покришок. Для вантажівок трохи менше - всього три. Екологи порахували, що завдяки цьому в атмосферу не було викинуто більше 35 мільйонів тонн СО2. Якщо при цьому сказати про економічність, яка склала більше 14 мільярдів літрів палива, то картина стає позитивною подвійно. Тому, шини бу з германии такі екологічні. Багато хто з нас вже це відчувають на собі, спокійно змінюючи гуму кожен сезон без шкоди для свого гаманця і навколишньому середовищу. Погодьтеся, це здорово!

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5