Wednesday, November 26, 2014

Вибираємо ворота для гаража

Вибираючи проект будинку, багато хто віддає перевагу варіанту з гаражем. Це дозволяє, по-перше, заощадити простір на ділянці. По-друге, набагато зручніше приїхати з роботи, і, не виходячи на вулицю потрапити відразу в будинок. Особливо актуально це в умовах негоди.

Особливу увагу потрібно приділити гаражним воротам. Саме вони є і гарантом безпеки, і здатні підтримувати оптимальну температуру в приміщенні. Найпопулярнішими є два види воріт - це секційні та підйомно-поворотні ворота . Вони розрізняються за способом розкриття. Вибрати відповідне можна виходячи як з особистих переваг, так і з особливостей приміщення. Зокрема увагу потрібно звертати на наявність одвірок. Якщо вона є, то можна встановити секційні ворота. Вони являють собою полотно, що складається зі скріплених між собою панелей. При розкритті ці панелі спочатку роз'їжджаються в сторони, а потім змінюють напрямок і розташовуються якраз у вільному просторі одвірок. Вибирати цей вид гаражних воріт можна і в тому випадку, якщо немає місця для розвороту підйомно-поворотних гаражних воріт. Секційні гаражні ворота підійдуть не тільки для гаража, а й для господарських будівель, де необхідно дотримуватися температурного режиму, адже ворота вже в стандартній комплектації йдуть утепленими.

Тепер кілька слів про підйомно-поворотних воротах. Вони найчастіше встановлюються в тому випадку, коли притолока відсутня. Цей тип воріт також дуже популярний серед наших співвітчизників. Але якщо Ви встановлюєте такі ворота , то машину впритул до них вже не поставиш. Механізм розкриття цих воріт дуже простий: полотно спочатку піднімається вертикально вгору, а потім приймає горизонтальне положення і розташовується уздовж стелі.

Обидва види гаражних воріт виготовляється з якісного матеріалу, і прослужать вам довгий час, надійно укривши автомобіль від негоди.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5