Saturday, November 29, 2014

Реклама на транспорті та в транспортному засобі

Мабуть, найефективнішим способом привернути увагу споживача до своїх послуг і продуктів - реклама на транспорті.

Розміщена в транспорті реклама має дуже гарний вплив на споживача, так як потенційний клієнт знаходиться в транспорті від 10 хвилин і більше. Такий період контакту з рекламою дозволяє йому повністю розглянути вашу пропозицію послуг і товарів.

Реклама на бортах автобусів, маршруток та ін. Авто - велика, яскрава, гарна. Тут не буде обмежень для творчості вашого дизайнера або дизайнера рекламного агентства.

Даний вид реклами охоплює значну частину учасників дорожнього руху - пасажири автобусів, автомобілів, пішоходів ...

Реклама на громадському транспорті підходить не тільки іменитим компаніям, але і фірмам які недавно на ринку, але бажають зробити впізнаваною свою торгову марку.

Види реклами на транспорті:

1.        Реклама на міському громадському транспорті

2.        На особистому автомобілі

3.        Реклама в транспорті (в маршрутках, таксі, автобусах)

4.        На бортах вантажних авто

Реклама на авто найвигідніший спосіб, при мінімальних вкладеннях отримати максимальний ефект просування товару або послуги.

Сучасні засоби - автомийки, якісна (повнокольоровий) друк та ін. Дозволяють розміщувати рекламу на транспорті в будь-який час року, практично не залежно від пори року.

На сьогоднішній день, найбільш головне питання яке задають собі керівники проектом і просування товарів - вибір правильного рекламного агентства. Кращим вибором буде скористатися послугами агента, який - виробляє рекламу на транспорті, має свій автопарк для розміщення транзитної реклама, володіє договорами оренди автомийок і найголовніше має колосальний досвід роботи на базі транзитної реклама на авто!

Компанія «Maxi - Print» один з кращих виробників реклами на транспорті. Але на відміну від більшості має свій автопарк, договору оренди автомийок, а так само займається повним циклом виробництва реклама.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5