Monday, November 24, 2014

Контрактні запчастини, міркування

Я висловлю свою думку і свої доводи, і не буду звертати увагу на висловлювання опонентів. Запчастини з Польщі в чому плюси і мінуси. Ну відразу обмовлюся що запчастини такі як сальники, підшипники, гальмівні диски і колодки, зчеплення як диски так і корзини, поршні, кільця (ну це взагалі як презервативи), вкладиші і т.д. варто купувати нові і тільки нові оригінальні або фірмові (великої різниці немає). А от якщо взяти головку двигуна то тут питання, якщо головка ціла, немає прогаревшіх клапанів, тріщин і т.п. то така головка буде ходити і дуже довго. Багато хто скаже що нова головка набагато краще, але я не погоджуся, на багато це на скільки ?? нова це де зроблена для двигуна допустимо 2001 р.в., в Іспанії для Мерседеса ??, будь головка із заводу передбачається що вона буде працювати не менше 500-1000 тис. км., а те що деякі головки прогарают, дають тріщини і т .буд. та це те що ми їздимо на двигунах коли вони стукають нам а ми їздимо, треба заливати антифриз а ми воду, треба руками ремонтувати а ми ногами і т.д., знову ж таки це моя особиста думка.

Отже ми вирішили купити запчастини бу в Польщі , які саме запчастини краще купувати в Польщі. Ну по перше це двигуни, вони в 90% не ремонтувалися на відміну від Український, експлуатувалися на європейських маслах, в нормальних швидкісних режимах і т.д., так само варто купувати головки блоку, коробки, диференціали, ТНВД, помпи, елементи уприскування і випуску газів, салон, кузовні деталі, мости, кермові рейки та насоси ... ну взагалі практично все крім того про що писав вище. Тепер про ціни, ціни нижчі ніж в Україні на бу запчастини практично в півтора два рази, двигуни тут складніша, розмитнення відбирає левову частку заробітку але все ж вартість двигуна нижче ніж в Україні, плюс великий вибір і те що я писав вище робить контрактний двигун з Польщі досить конкурентоспроможними в наших реаліях. Отже якщо ви вирішили купити запчастини бу в Польщі, а може і нові підприємство AS - MOTORS завжди рада вам допомогти, ми працюємо вже більше року на ринку поставки автозапчастин з Європи та Польщі.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5