Friday, November 28, 2014

Чим же можна захистити фари, пороги, капот автомобіля від відколів і гравію на дорозі?

Як відомо дорожнє покриття не завжди ідеально - навіть у великих містах і мегаполісах. Якщо Вам на автомобілі за місто, тоді дорожні умови в рази ставати екстремальним для вашого автомобіля, а саме для лицьової його частини. Основною зоною ушкодження лако - фарбового покриття ставати передній бампер, фари і звичайно ж капот, який після довгої їзди по заміських трасах перетворюється на відстріляних подобу - дрібними камінчиками дорожнього гравію. Природно, можна самостійно ці неприємності по-зафарбовувати, але естетичний вигляд такого капота або бампера буде не дуже то й шикарно виглядати. Або витратити кошти, де вам капот спершу Загрунтуйте, а потім пофарбують. І тут намічається питання - наскільки вам цього вистачить по часу? ... Не факт що проїхавшись з вітерцем, ви знову споймать пару вагомих сколів на щойно пофарбований капот.
Що б уникнути перерахованих вище неприємностей, зверніть свою увагу на захисна плівка для капота , фар, переднього бампера і крил автомобіля. Дана захисна плівка на автомобіль є спеціальною розробкою американських виробників - компанії 3М.
Багато тестів захисної плівки показали її чудові властивості як на прозорість, так і на захист лако-фарбової поверхні автомобіля. Це особливо актуально, для абсолютно нових автомобілів - які бажано захистити прозорою «броньованої» плівкою.
При бажанні, ви можете захистити тільки капот від відколів або допустимо - обклеїти бампер авто захисною плівкою , можна розглядати й інші варіанти окремо. Спочатку на автомобіль йде комплект лекал із захисної плівки Venture Shield, який вирізається фахівцями в програмі. Бувають випадки коли на даний автомобіль немає розкрою, в основному це стосується вітчизняних автомобілів або старих випусків іномарок.
При необхідності ви завжди зможете звернутися до фахівців в Києві і вказавши свою модель - отримати консультацію з приводу захисних плівок і обклеїти автомобіль захисною плівкою в Києві.
Обклеювання автомобіля захисною плівкою в цілому займає один день, це в тому випадку коли буде проведена поклейка всього автомобіля захисною плівкою . Припустимо поклеїти захисну плівку для фар - може зайняти пару годин.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5