Monday, November 24, 2014

Поговоримо про запчастини

Коли хто то каже Польща автозапчастини , що ви думаєте ??, якщо хтось не знає то це аналог нашої авторозбирання з одним але .... все в більших розмірах. Що б не було ілюзій постараюся описати одну з багатьох т.зв. розборок. І так поїхали .... Перше що це стіл замовлень який приймає дзвінки це чоловік п'ять, друга відділ надсилання поштою людини 3 - 4, і нарешті сама розбирання а точніше ангар зберігання запчастин ... уявіть спортзал або два не має значення, в них стелажі в чотири ряди мінімум і в три поверху, на стелажах осередку які виймаються таким набольшим каром, осередків в цьому спортзалі ну близько 700 - 1000 в кожному осередку по 2 - 5 моторів або 5 - 10 коробок, це те що я бачив, а що не бачив так мені і не представляється. Ну вообщем так.

За цим якщо ви зібралися купити запчастини бу під замовлення з Польщі, то можете уявити на якому рівні поставлений бізнес з продажу контрактних автозапчастин в Польщі. Звідки беруться такі авторозбирання ?? І чому в Польщі ?? Спробуємо розібратися. Все починається з виконання законодавства ЄС, тобто зі страхування цивільної відповідальності або зеленої карти, ця страховка покриває збитки завдані автомобілю при аварії. Автомобілі старше 7 років у розвинених країнах хтось не ремонтує але хіба що невеликі пошкодження. А биті і аварійні автомобілі або на утилізацію зі зняттям з них всіх цілих запчастин, або що вигідніше, продаж в країни з меншою заробітною платою тобто Польща, Румунія, Словаччина та наступним розбиранням в цих країнах. Чому саме Польща ... я так думаю що це обумовлено тому що Польща перебуває на перетині шляхів з Європи в Україну, Білорусію, а там і Росію. Ось тому в Польщі і розвиваються великі авторозбирання, можна сказати що заводи з розбирання автомобілів.

Тому в республіці Польща запчастини на авто особливо бу перестали бути просто розбірками а перетворилися на заводи з розбирання автомобілів в яких можна знайти буквально все, від килимків або бачка омивача до двигунів або кузовних деталей.

За цінами ... ціни в рази менше ніж в Україні, на великогабаритні деталі ціни намагається нівелювати митниця, а в загальному після проходження митниці ціни все одно дуже цікаві та привабливі з урахуванням величезного вибору.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5