Wednesday, November 26, 2014

Запчастини з Польщі

Трохи про Польщу

Пройшли ті часи коли ми їздили до Польщі і продавали там все що попало а купували знову все що попало і так вели бізнес. Зараз Польща Європейська країна з хорошими дорогами навіть можна сказати з відмінними, привітними поліцейськими на відміну від наших, контролю на дорогах (працює саме контролюючий орган а не торговці смугастими паличками), супермаркетами з європейською якістю товару (якщо деякі скажуть що не європейське то я просто посміюся), величезними і маленькими магазинами (величезні це не ЕПІЦЕНТР, а значно більше), і т.д. а ціни на нові товари сумірні з Українськими і те й менше. Вообщем все що стосується товарів або продуктів все це не дорожче ніж у нас, послуги звичайно дорожче, але у них більше заробітна плата яка на відміну від нашої з 90-х років пішла далеко вперед а у нас тільки підстрибує. Вообщем потрапляючи в Польщу потрапляєш в інший світ а повертаючись в Україну зустрічаєш ями, ненаситних гайцам під знаком 40км на трасі, і відмінних людей які завжди допоможуть тобі в будь-якій ситуації. запчастини б у Польща
Ринок автозапчастин в Польщі

Ринок автозапчастин в Польщі теж розвивався бурхливо. З вступом Польщі до Євросоюзу відкрилися кордони для ввезення автомобілів приватними особами з митом 2% ...... а на 70%. Обов'язкове страхування покриває витрати від аварії і дозволяє не ремонтувати машину а купити таку ж саму але цілу, а биту розбирають на запчастини. Так само велика частина Німецька, Данська, Французьких і навіть Англійських машин розбираються саме в Польщі, тому за утилізацію треба платити близько 400 євро, а продати Полякові, не треба платити за утилізацію і ще за продаж отримаєш гроші. По друге Польща перебуває на перетині шляхів з України, Росії, Білорусі і це другий важливий фактор для створення ринку автозапчастин. Ну і в третіх це те що заробітна плата в Польщі в рази менше ніж в тойже Німеччини, Франції, Англії. Ось три чинники які сприяли розвитку ринку контрактних запчастин.
Запчастини з Польщі

Почнемо з придбання автозапчастин. Найбільший аукціон запчастин на території Польщі і можливо найбільший в Європі це allegro.pl. Кожен бажаючий може зайти на нього і подивитися на кількість не тільки автозапчастин але й іншого всілякого товару, але звичайно треба знати польську мову хоча б на рівні зі словником. Ціни на аукціоні вказані без доставки по Польщі тобто на місці продажу, доставка вказується окремо. Дізнавшись ціни в Польщі необхідно враховувати що товар проходить через кордон і там теж потрібні певні платежі.

Компанія as-motors поставляє запчастини б у Польща, проводить купівлю, перевезення по Польщі, зберігання на адресу Польщі, перевезення через кордон з митної очищенням, і доставку автозапчастин по всій території України. Термін поставки запчастин становить до 14 днів. Надаємо гарантію на всі автозапчастини на протязі 12 днів.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5