Friday, November 28, 2014

Спецтехніка: які будівельні процедури зможе проводити екскаватор

На даний момент зведення спецспоруд і будівель, організація кар'єрів з пошуку викопного сировини, і багато іншого не обходиться без залучення важкої техніки. Спецтехніка забезпечує велике коло робіт, які звичайна людина просто не в змозі здійснити своїми силами - підйом будматеріалів на значні висоти, транспортування великовагових великорозмірних вантажів та інше. Такі машини в залежності від характеру реалізованих завдань досить різноманітні і різні один від одного.

Екскаватори. Дана спецтехніка дуже різноманітна - починаючи з традиційних малогабаритних машин на колесах і закінчуючи справжніми монстрами з масою в десятки тонн і об'ємом ковша на десятки м3. Для різноманітних будівельних завдань використовують різні різновиди екскаваторів - гусеничні, плавучі, рейкові, колісні. Вони головним чином здійснюють земляні роботи і використовуються для викопування траншей, колодязів, котлованів. При необхідності оснащуються ковшами різного виду, гідромолота. Управління виконується оператором (машиністом) та допоміжним фахівцем - помічником.

Бульдозери. Дана спецтехніка, потрібна для переміщення, розрівнювання піску, землі, іншого грунту, засипання ям і котлованів, підготовки робочих майданчиків, зведення дамб і так далі. Бульдозери на колесах і гусеницях обладнуються двома або одним значними поворотними або фіксованими ковшами. Чим більше розмір відвала, чим більш продуктивний бульдозер. Він здатний переміщати від 2 до 18 м3 гірської маси - на це також впливає преодолеваемая дистанція, особливості гірської породи і т.д.

Самоскиди. Спецтехніка задіюється для переміщення твердих, сипких, штучних та інших вантажів. Навантаження транспортуються матеріалів відбувається за допомогою застосування екскаваторів та інших механізованих пристосувань, а процес розвантаження не потребує залучення додаткової спецтехніки та виконується шляхом перекидання автомобільного кузова. Самоскиди продаються як невеликі - звичайна вантажівка, так і великі кар'єрні машини з великою вантажопідйомністю.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5