Monday, November 24, 2014

Новий гравець на автомото ринку

Автовиробник Фольксваген сповістив, що планує розширити базар автомото дуже компактним кросовером групи «cross up!», Який широко відомий своїм нетиповим оснащенням.

Ця машина вже розроблена і буде представлена в березні на Женевському автошоу. Згадаймо, що концепт Фольксваген «cross up!» Був вперше продемонстрований ще в 2011 році на автомото шоу в Франкфурті на Майні і, треба думати, надійде в серійне виготовлення з практично нульовим кількістю модифікацій.

Крім зовнішньої близькості, транспорт став передньопривідним, здобув коробку автомат разом з атмосферним 1,4 літровим мотором. Дизайн ж доповнюють навісні пластикові панелі. Технічні фахівці рішуче заявляють що дана новинка автомото легко впорається як з ґрунтовою дорогою, так і з ковзанням по обледенілій вулиці.

З метою захисту лакофарбового покриття нового паркетного позашляховика «cross up!» На його колісні склепіння помістили пластикові обважування, зважаючи на це він отримав модернізовані бампери. Очевидно, що новий «cross up!» Буде вище класичної версії авто і обладнаний деякими додатковими елементами захисту.

Зокрема, пороги машини покрили пластиком, на верх додали срібні рейлінги, а завершують вигляд машини легкосплавні 16 дюймові диски. У свою чергу, змін прітерпел і салон: на сидіннях тепер новий візерунок і оббивка, а різноманітні ручки прикрашені декоративним швом.

Як було анонсовано вище, новий «крос ап!» Отримає повітряний движок, але, буде так само доступний 3-циліндровий двигун в комплекті з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. Проте остаточно сказати про технічні дані автомото новинки складно, так як навіть не відомий і ціновий діапазон на новий паркетник.

На батьківщині автовиробника його збираються реалізовувати приблизно по 14 тисяч євро за екземпляр. Яку оцінку отримає новинка на українському автомото ринку поки не зрозуміло, так як раніше даний концепт сюди не потрапляв. Якщо брати до уваги наших сусідів із заходу, то модифікація крос вельми популярна. Незалежно від статі і віку, автолюбителі енергійно набувають позашляховики у звичайній комплектації і з дешевою начинкою. Відмінним зразком цього може послужити Фольксваген КроссГольф.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5