Monday, November 24, 2014

Як правильно купити старе авто

Придбання машинки, в тому числі і вживаної, - явище приємне, однак клопітка. Тут необхідно утримувати «вухо гостро». Торговець просто розкусить в вас новенького і «боязко промовчить» про якісь недоліки. Краще купувати з людиною, що орієнтується в машинках, однак і можна і самому, якщо озброїтися необхідними знаннями. Ця стаття може і не зробить з вас профі, однак видасть потрібне поняття про більш принципових епізодах покупки авто.

Отже ...

Про що потрібно розмовляти з продавцем? Чи вважається він головним володарем машинки? В даному випадку у нього повинні бути в наявності всі потрібні документи. Якою рік випуску машинки? Дізнайтеся ще, як вона експлуатувалася. Якщо володар елементарно їздив на дачу, то це одне, а якщо продавець промишляв «візництвом» - зовсім інше. Визначити вік авто можна і самому по ряду показників. Наприклад, ви зможете подивитися маркування стекол і з'ясувати рік їх випуску - він ніяк не повинен відрізнятися від року випуску машинки. Однак, повторюємо, вдача і умови експлуатації ще головніше.
У якому місці стояла машинка і чи їздив власник на ній взимку?
На стоянці перед відкритим небом, в «мушлі» або в теплому гаражі. Це принципово з точки зору збереження кузова. Приміром, щабель зносу при одному запуску мотора на холоді дорівнює до кількох соток км пробігу в літній час.
Якою пробіг машинки? Ніяк не робіть на цьому наголос, однак запам'ятайте на майбутнє. При огляді ви можете подивитися спідометр. Якщо кількість викликає у вас сумнів, то, можливо, його «відкручували». Ви ямно розумієте, наскільки напружено машинка застосовувалася, і зможете, помноживши середньорічний пробіг (традиційно 15-30 тис. Км) на вік, зметикувати справжній кілометраж. Однак, як і у випадку з віком, важливо, на яких дорогах дані кілометри були намотані.
Поцікавтеся, чому він цю машинку реалізує, до того ж можливо ще і ще і по Інтернету за допомогою якоїсь Дошки онлайн оголошень. Якщо через таке, ніби у нього з'явився малюк або елементарно кошти необхідні, то напевно непоганий привід, а от якщо людина дає відповідь ніби щось незрозуміле, то, можливо, фактор в якихось неабияких поломки.
В якому стані розташовуватися машинка? Принцип «безоплатний сир буває лише в мишоловці» тут повністю йде. Елементарно отак вартість неможливо занижують і ніяк не роздувають. Запитаєте про всі починках, через які пройшла машинка, і замінених деталях. Напевно має можливість натякнути на неафішованість (або навмисно недосказиваемие власником) труднощі.
Чи була машинка в ДТП? Трагедія має можливість привнести суттєві зміни в роботу в тому числі і тих вузлів і деталей, які ніяк не піддавалися конкретної дії і ніяк не ремонтувалися. Наприклад отримали удар лонжерони, то напевно має можливість істотно знизити єдину міцність системи, а, слідчо, і збереження. У всякому разі людина, кой неможливо елементарно бажає звільнитися від старої мізерії, усучивши її вам, сам майже все скаже. Не купуйтеся на дешеве! Везіть авто на СТО, бажано яке перевірено особисто вами, і тільки потім вирішуйте питання: купувати чи ні.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5