Sunday, November 30, 2014

Заводи Белшина

В даний момент у виробника Белшина є 3 заводи. Перший і наймолодший з усіх - завод з виробництва індустріальних шин для кар'єрних самоскидів та іншої великогабаритної техніки. Другий - завод з виготовлення шин для міської техніки такий як - ЗІЛ, ГАЗ, ВАЗ і їхні закордонні аналоги. Третій завод виготовляє шини для сільськогосподарської техніки, автосамоскидів і тракторів.

Найбільш молодий завод - виробництво великогабаритних шин. Заснований в 1985 році. Першою випущеної шиною була ФТ-116 розмір 30.00-51. На сьогоднішній день підприємство виробляє цельнометаллокордовие (ЦМК) радіальні шини з посадочним діаметром R57 (46 / 90R57) і R63 (40.00R57). Подібні покришки встановлюються на кар'єрні шарнірносочленённие автосамоскиди вантажопідйомністю 200-360 тонн. Основна мета заводу - збільшити асортимент радіальних   ЦМК   шин для комплектування самоскидів «БелАЗ» та іншої кар'єрної техніки, такий як Caterpillar, Komatsu. Реалізація проекту планується приблизно на 2015 рік.

Другий завод випускає масові шини для міської техніки виробляє такі продукти як ІН-142б розмір 9,00 r 20, Бел-159 розміром 235/75 / r 17,5 та інші. Мета проекту - покращення якості гуми і корду для заняття передових ринкових позицій не тільки для вітчизняної техніки, а й для установки продуктів Белшина на закордонні аналоги. Так само однією з основних цілей є розширення асортименту покришок на всі існуючі види транспорту в даному сегменті.

Третій завод розрахований на виготовлення шин для сільськогосподарської техніки та тракторів, причіпних машин і причепів, напівпричепів, самохідних машин збірки урожаю і комбайнів. Мета проекту - розробка шин нового покоління, покращення складових частин шин та підвищення зносостійкості. Так само постійна робота ведеться над малюнком протектора для поліпшеної прохідності транспорту по бездоріжжю.

Виробник Белшина відмінно зарекомендував себе у всіх галузях шіностроенія особливо в країнах СНД і твердо тримає свої позиції на ринку, постійно розробляючи і покращуючи нові і вже існуючі в асортименті покришки слідуючи в ногу новим технологіям. Постійно збільшується кількість представництв компанії є у всіх великих країнах світу.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5