Tuesday, November 25, 2014

Де купити запчастини

Де купити запчастини, це питання завжди виникає у кожного автомобіліста. Якщо у Вас багато грошей то питання не стоїть, ну а якщо бюджет обмежений то доводиться переглядати безліч пропозиції і приймати для себе рішення: або нові фірмові запчастини (боячись купити підробку з Китаю) які на порядок дешевше оригінальних, або запчастини з європи під замовлення або в наявності але оригінальні, нові що дуже дорого або б у або контрактні але за досить прийнятними цінами. де купити запчастини

Так от, якщо Вам потрібна деталь що зараховуються до видаткових матеріалів або до часто замінним матеріалами (ШРУСи, півосі, гальмівні диски, датчики і т.д.), то можна знайти фірмові але неоригінальні запчастини дуже високої якості. Якщо у Вас трапилося що то з МКПП або АКПП і ви вирішили купити кородку передач, а може і двигун то тут без контратних не обійтися.

Контрактні запчастини це запчастини зняті з розбитих (в Європі ніхто не ремонтує машини яким більше 10 років, або машини з сильним пошкодженням), і пропонуються для продажу. Не буду довго розповідати але повірте найбільший ринок контрактних автозапчастин знаходиться в Польщі, і знайти в Польщі потрібну запчастину не так вже й складно, набираємо в поісковіек бу запчастини польща і отримуємо фірми в тому числі і AS-MOTORS, які займаються доставкою бу запчастин з Польщі . Будь-яку, я повторюся будь-яку запчастину на машину європейського виробництва можна знайти, виняток становлять машини виробництва до 1990 року, на них вже мало запчастин але все одно всі основні запчастини тут присутні.

Окремо поговоримо про двигуни, двигун польща тут не так просто, хоча і двигун германію теж саме. Двигун через митницю так просто не перевезти їх треба розгальмовується. Підприємство AS-MOTORS займається постачанням з Польщі коробок передач, раздаток, головок блоків двигуна а також двигунів целеком, на легкові автомобілі, мікроавтобуси, автобуси, вантажівки протягом 14днів після надходження передоплати.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5