Wednesday, November 26, 2014

Запасні частини для автомобіля: зазвичай коштують значно дорожче

Навіть абсолютно новий транспорт так чи інакше потребує ремонту: виходять з ладу гальма, зношуються амортизатори, вимагає заміни масло моторне. І будь-який автовласник зустрічається з одвічним питанням: Які потрібно купити запчастини - оригінальні або неоригінальні? Справжні противники оригіналу впевнені в тому, добитися максимальної надійності автомобіля і зберегти його початкові технічні характеристики можна лише шляхом установки заводських запчастин, що поставляються заводом. І з цим не можна посперечатися. Втім у тих, хто купує запчастини від альтернативних виробників, є свій значимий аргумент - вартість. Вирушаючи за покупками в інтернет-магазин запчастин від виробника, усвідомлюєш, що їх ціна істотно вище і як правило виникає бажання трохи заощадити. Багато хто впевнений в тому, що причина всіх переплат - це бренд. Отже доводиться розплачуватися за популярність і високий рівень якості тут абсолютно ні до чого. А от насправді далеко не все так однозначно. Постараємося розібратися і зробити деякі висновки.

Оригінальні запчастини, наприклад, оригінальний спойлер - це комплектуючі, застосовувані в складальних цехах і які мають точь-в-точь таку ж заводське маркування. Їх головні переваги полягають в наступному. 100-відсоткова гарантія сумісності елементів з автомашиною. Вичерпний каталог і можливість купити все необхідне і в будь-якій кількості. Мінімальний ризик покупки контрафактної продукції. Якщо ви проводите обслуговування в технічному центрі офіційного дилера, то можете не сумніватися, що в ваш автомобіль встановлено все заводське. Є й недоліки. Один з них вже пролунав вище - солідна вартість, яка на 30-50% вище, ніж на аналоги. Також буває, що оригінальну автозапчастин необхідно досить довго очікувати, у випадку, якщо її несподівано не чиниться на складі.

Незаводських комплектуючі виробляють на підприємствах, що мають певну спеціалізацію, ну скажімо, рульове управління і випускають їх одночасно для декількох різновидів авто. Їх легко знайти в продажу, вони насправді якісні і служать чудовою альтернативою. Тепер мінуси. Найголовніший - анулювання гарантії від виробника. Небезпека отримати браковану річ вдвічі вище. Неоригінальну запасну частину набагато простіше підробити і в разі, якщо не бути пильним, то взагалі можна купити підробку. Що конкретно купувати, в кінцевому рахунку вирішувати тільки вам!

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5