Monday, November 24, 2014

Які бувають запчастини

Які бувають запчастини? Ну дійсно якісь, звичайно оригінальні, неоригінальні але фірмові, неоригінальні і нефірмові тобто підробки, кустарні, бувають і саморобні в єдиному екземплярі ну і звичайно контрактні (тобто запчастини б у)

Ну а які запчастини краще ?? Якщо не дивитися на фінансову частини то однозначно оригінальні, це запчастини які випускають як самі заводи з виробництва автомобілів так і заводи (фірми) компаньйони постачають запчастини на конвеєр заводу виробника. Ці запчастини легко впізнати - на них завжди стоїть марка виробник автомобіля. Вони виходжують не тільки зазначений термін але і набагато більше і служать вірою і правдою. Правда багато неоригінальних і нефірмових запчастин тобто підробки ... на вигляд вони нові блискучі але не справжні і ходять вони зовсім не багато, але це вже зовсім інша історія. Поставляються вони з заводів виробників і з великих складів складів. Запчастини з Польщі

Другі за якістю це фірмові автозапчастини. Фірмові я маю на увазі не фірму «аля копита», а підприємства випускають деталі певних автомобілів за ліцензією заводу виробника з подальшим контролем якості. Ці запчастини високої якості, порівнянні з оригінальними, службовці дуже великий термін але за ціною відчутно нижче ніж оригінальні. Особисто я для себе вибрав саме фірмові автозапчастини.

Підробки, кустарні і саморобні ми розглядати не будемо т.к. перші не заслуговують, а кустарні і саморобні якщо і бувають відносно нормальної якості то в дуже вузькому застосуванні.

Залишилися контрактні запчастини. Основною їх постачальник це Польща, ні Німеччина, ні Данія, ні Франція а саме Польща. Якщо подивитися на сайти то побачимо: Купити запчастини в Польщі або б у запчастини Польща і т.д .. Які саме запчастини краще купувати саме контрактні і на що звернути увагу зараз розповімо. Ну по перше де можна купити крило на мазду 323 93 р.в., тільки на розбиранні тобто контрактне, можна звичайно купити нове виготовлене невідомо ким і навіть можливо воно підійде але ... з якого металу воно виготовлене, як по грунтувати, і як його будуть ставити на його нове місце залишається під сумнівом. Чи варто купувати контрактні запчастини ... відповім ТАК, продаються величезна кількість запчастин які нові коштують круглу суму а контрактні з 20% - 50% зносом коштують в 5 - 10 разів менше, і якщо у вас машина пройшла вже під 100 тисяч км. то ви купуєте запасти із зносом рівному зносу вашої машини і служити вона буде ще довго і довго (відноситься в двигун, коробка, раздатки, мостам і т.д.), по запчастинах кузова ну тут ще легше, подивився на зовнішній вигляд, визначився і все. Залишається одне, знайти деталь у того кому вона не потрібна. Знаходимо сайт запчастин Польща зазвичай це аллегро.пл, але є ще багато сайтів і вибираємо необхідну запчастину а перевезти через кордон і доставити до вас у місто це вже наша турбота. Компанія AS-MOTORS займається постачанням на Україну як контрактних автозапчастин так і нових з Польщі та Німеччини. Доставка займає час від 7 до 14 днів, гарантійний термін становить 12 днів. Ми готові доставити Вам запчастини з Польщі б у хорошої якості і з малим терміном експлуатіцііс доставкою в будь-яке місто України.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5