Sunday, November 30, 2014

Індійський Lamborghini

Італійський автогігант - компанія Lamborghini зовсім недавно представила світу на автовиставці в Детройті своє нове дітище. Lamborghini LP 550-2 India Limited Edition - саме так називається новий італійський автомобіль. італійські автомобілі будуть випущені тиражем в 6 примірників. Продаж даних авто буде проводитися безпосередньо на територии Індії.

Дана новинка розроблена Lamborghini спеціально на честь свого 50-річного ювілею. Ексклюзивна модель буде доступна в трьох кольорах: зеленому, білому, а також помаранчевому. Разом ці кольори є в державному прапорі Індії. Салон автомобіля виконаний в контрастною чорній гамі, а на кузов нанесені триколірні смужки. Прострочки пасажирського сидіння буде помаранчевого кольору, а водійського зеленого. Приладова панель, а також двері - будуть білими.

«Індійський» Lamborghini отримав на своє озброєння десятициліндровий двигун об'ємом 5.2 л, потужністю 560 к.с., шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, а також заднім приводом. До сотні автомобіль розганяється всього за 3,9 секунд. Максимальна швидкість машини складає - 320 кілометрів на годину. Маса автомобіля, щодо оригінальної моделі трохи підвищена - на 50 кілограмів, таким чином сумарна вага авто становить - 1460 кілограмів. Цьому посприяв саме задній привід.

В Індії даний суперкар буде коштувати близько 30600000 рупій (приблизно 520 тис. Доларів США).

На даний час італійський автовиробник готує до випуску абсолютно новий авто, який буде абсолютно повністю підходити для «щоденного» використання.

Нагадаємо, що сам оригінал - кросовер Urus був випущений на честь ювілейного 150-річного об'єднання Італії. І має практично таку ж начинку, як і Lamborghini LP 550-2 India Limited Edition. Єдиним вагомим відмінністю цих двох моделей є те, що оригінальне авто має передній приводь воно рекомендовано для пересування по дорогах загального користування на відміну від свого індійського побратима.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5