Tuesday, November 25, 2014

Де купити оригінальну турбіну в Україні?

Кількість випущених автомобілів, обладнаних двигуном з встановленим турбокомпресором, збільшується з кожним роком все більше і більше. Це явище обумовлене багатьма чинниками, основними з яких є: підвищення цін на нафтопродукти, збільшення викидів відпрацьованих газів в атмосферу, а також глобальні зміни клімату на нашій планеті. ТУРБИНА АВТОМОБІЛЬНА
Намагаючись зупинити деградаційні процеси у змінах навколишнього середовища і заощадити паливні ресурси планети, інженери лідируючих авто виробників світу почали застосовувати в конструкції двигунів турбокомпресори, завдяки яким двигуни стали більш економними і екологічними.
Спочатку змінам піддалися дизельні двигуни, так як вони володіли низькою витратою палива, прийнятним коефіцієнтом викидів відпрацьованих газів і недоліком потужності, який був усунутий за допомогою застосування турбо технологій. З часом змінам піддалися і бензинові двигуни, основні недоліки яких, велика витрата палива і великі обсяги викидів СО2 в атмосферу також були змінені до значно кращих показників, завдяки установки знову таки тих же турбін. Але не дивлячись на великий успіх компаній-виробників турбін, в ході експлуатації таких автомобілів, на ряду з величезними перевагами були виявлені і деякі недоліки.
Основна проблема полягає в тому, що турбіна працює в середовищі надзвичайно високих температур і при дуже великих оборотах, аж до 10000об.мін. За таких умов навантаження на всі компоненти турбіни під час її роботи настільки велика, що виробники турбін не могли гарантувати такий же термін експлуатації цієї комплектуючої як у двигуна.

Крім того, у зв'язку з популярністю і ефективністю технології, з'явилася величезна кількість неякісної продукції, встановлюючи яку, власникам автомобілів дуже часто доводилося ремонтувати або купувати нову турбіну, яка до того ж, варто зовсім не дешево.
Сьогодні в Україні практично кожен третій автомобіль обладнаний турбокомпресором і саме з цього, існує величезна необхідність у можливості купити оригінальну турбіну в Україні за прийнятною ціною. Однією з таких компаній, яка здійснює продаж оригінальних турбін в Україні, є BR Turbo. Компанія реалізує оригінальні турбіни IHI, Garrett, Holset, Schwitzer, KTS, KKK і багато інших, а завдяки величезному асортименту, ви зможете підібрати турбокомпресор під абсолютно будь-який автомобіль або іншу, моторизовані техніку. На всю продукцію компанії поширюється гарантія, умови якої Ви можете дізнатися на сайті.
Логотип компанії БР турбо продаж турбін
Компанія працює на ринку турбін вже більше 10 років і за ці роки встигла зарекомендувати себе як успішна, розвиваюча компанія не тільки на території України, а й в Росії та країнах Прибалтики.
Щоб дізнатися докладніше про те, як купити турбіну в Україні та регіонах, відвідайте будь ласка, сайт компанії BR Turbo Ukraine.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5