Monday, November 24, 2014

Обклеювання автомобіля вініловими плівками

Прийшла пора задуматися, про зміну зовнішності вашого автомобіля ...? Тоді, ми хочемо Вам запропонувати саме цю послугу - з обклеювання автомобіля вінілової плівкою.
Саме основне в цьому завданні, зрозуміти що саме треба видозмінити і в якому напрямку йти по повній зміні стилю автомобіля, або тільки підкреслити або приховати - деякі деталі на авто.
Якщо надійти по першому планом, а це - повна обклеювання автомобіля вінілової плівкою в матовий або глянцевий колір, який вибирає кожен по своєму смаку і перевазі. Можна лише порекомендувати підбирати колір плівки на автомобіль наближений до вашого основному кольору авто. Звичайно можна не дотримуватися даного аргументу і обклеїти автомобіль плівкою , кардинально відрізняє від основного кольору авто. Тому є безліч прикладів, коли спочатку був колір автомобіля - білий, а власник обклеїв автомобіль в чорну матову плівку. Після цього, йому довелося переоформлювати документи на новий колір свого автомобіля.
Втім кожен вибирає для себе сам, який зовнішній вигляд буде мати автомобіль.
Зараз на ринку автомобільних плівок, існує безліч різноманітних видів плівок, як за ціною, так і за своєю структурою, кольором, імітації під структурний карбон, шкіра крокодила, дзеркальний хром, що переливається колір хамелеона і багатьох інших вінілових плівок.
Найцікавіше, що в цьому напрямку - на повну котушку виробляє плівки Китай. Така собі можливість з економити на плівці, виникає майже у кожного автовласника, але тут спрацьовує гарне прислів'я: Заощадити на копійку, отримати проблем на Рубль!
У цій статті ми не будемо розписувати плюси і мінуси вінілових плівок, всіляких виробників, просто хочемо акцентувати вашу увагу - на захисній плівці для автомобіля, яка має прозору основу і навіть структуру.
Одним з лідерів даного сегменту, по захисту лакофарбової поверхні автомобіля - виступає Американський виробник плівок, компанія 3М. Вона навіть випустила серію плівок, спеціально призначену для поклейки автомобілів. Так як в основному всі плівки - які ви бачили в продажу, є «виставковими» або простіше кажучи, призначені для рекламної продукції, виставках, тимчасових наклейок тощо. ...
Ці плівки - ви звичайно можете клеїти на автомобіль, але знайте, що вінілова плівка, яка не призначена для обклеювання авто, надалі буде швидше схильна зношування і після її демонтажу залишити пристойний шар клею, а це вже - неприємність!
Звертаючись до нас, ви зможете бути впевнені в тому, що ми вам порекомендуємо найкращий і оптимальний варіант за обклеювання автомобіля в матовий колір , мул повне обклеювання авто в карбон, камуфляж, декоративні вінілові плівки, захисна плівка на авто, або просто захист фар на авто - вінілової плівкою.
Власна виробнича база, дозволяє нам обклеювати автомобілі в короткі терміни за доступними цінами.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5