Wednesday, November 26, 2014

Запасні частини в питаннях і відповідях

Питання: Де купувати запчастини?

Відповідь: У магазині, на ринку, в інтернеті .... Дивлячись чого хочете.

В: А точніше можна?

В: Якщо оригінал то в інтернеті, фірмові європейські запчастини в інтернеті, в магазині, на базарі, китайські запчастини ... ну навіть не знаю де їх немає, контрактні запчастини на розборках і в інтернеті. Ну ось так ... це моя думка.

В: Потрібен сальник (поршень, кільця, клапан, шатун, колінвал і т.д.) який купувати?

В: Я вважаю що оригінальний, ну сальник можна фірмові тільки європейського виробництва.

В. Потрібні гальмівні колодки (диски зчеплення, датчики, хрестовини, гальмівні диски, підшипники,)?

Про: Вважаю що фірмові, тільки не ті що роблять якісь фірми, а фірми зі світовим ім'ям, ці запчастини за якістю не поступаються оригінальним а за ціною в рази дешевше.

В: Потрібен диференціал в міст 2001 р.в. (марка машини не має значення)?

Про: Нових не знайдете, можна окремо по запчастинах але дуже дорого, можна китайський, якщо не знаєте де знайти те google в допомогу, але я б купував контрактний тобто б у, скажімо так знос 10%, вартість 20% від початкової.

В: Двері, крило, фару, капот?

Про: Двері, крило, капот як душа забажає, можна нові з фарбуванням за ціною в 1,5 - 2 рази дорожче але не факт що оригінальні, можна контрактні але вони можуть бути трошки з подряпинами і т.д. тобто можливо доведеться шпаклювати але точно оригінальне (тобто підійде 100%). На рахунок фар однозначно нові або контрактні але оригінальні ще раз повторюю оригінальні.

В: Коробки, мости, двигуни, головки і т.д.

О. Моя думка так це контрактні, ну по перше іноді вже нові не знайти, по друге то за ціною на порядок вище і часто не оригінальні.

В. Де торгують контрактними запчастинами?

О. Розборки, інтернет ...

В. Як знайти контрактну запчастина?

О. Набрати в пошуковику « запчастини на авто під замовлення », або« автозапчастини польща б у », і ви знайде безліч фірм торгує і привозять запчастини з Польщі та Європи в т.ч. нашу AS-MOTORS.DP.UA.

В. Що ви возите з Європи?

О. В основному з Польщі, дешевше виходить з урахуванням транспортування, але возимо все що замовлять в загальному запчастини з Польщі .

В. Що будь-які запчастини?

О. Та будь контрактні запчастини .. але я вже говорив говорив що в багатьох випадках треба купувати оригінальні та фірмові а не контрактні.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5