Wednesday, November 26, 2014

Автосервіс: полірування фар, кузова, дисків, тюнінг.

Так само у нас можна зробити ремонт автомобіля, пофарбувати ваш автомобіль і зробити полірування, а так само встановити тюнінг на ваш авто. У нашому автосервісі ви зможемо отримати грамотну консультацію фахівців допомогу і догляд за автомобілем. Так само ми займаємося шіномонтажём і капітальним ремонтом двігателя.Проізводім заміну зчеплення, робимо підвіску, міняємо лобові і інші скла, робимо проварку днища, так само у нас присутня OBD 2 сканер щоб швидко знайти причину поломки і просто зробити діагностику щоб бути впевненим що ваш автомобіль повністю в порядку Всі інші питання по вартості і по запису можна дізнатися за телефоном. Сервіс знаходиться в місті Єкатеринбурзі по вулиці Радянських жінок 27 наші партнери з якими ми працюємо займаються фарбуванням дисків в 2-3-4-5-6 квітів і навіть світловідбиваючої фарбою (Ілюміцентной) і випрімленіем обода диска.

1 comment:

  1. «Бенджамін Бріель Лі був дуже професіональним у всі часи, не відволікаючи мене від усього, що відбувається, якщо у мене були якісь запитання, він завжди був у відповіді. Це була моя перша покупка житла, я мало знав про процес позики, він дуже легко зрозумів речі, щодо яких у мене виникли запитання. Мені дуже сподобалось працювати з ним ».
    Це кредитний офіцер, який працює з групою інвесторів, які готові фінансувати будь-який проект або позичити вам будь-яку суму з дуже низькими відсотками.
    Зв’яжіться з Бенджаміном Бріелем Лі електронною поштою: 247officedept@gmail.com Whats-App Номер: + 1-989-394-3740.

    ReplyDelete

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5