Monday, November 24, 2014

Про що мовчать авто виробники, або секрети корпорацій

В еру глобалізації всієї вселенської індустрії та економіки, все більше фірм розширюють власну активність на новітніх майданчиках, в колишніх державах соц. табору і в слаборозвинених країнах, в таких місцях в каламутній воді змін, дозволено з фурором вловлювати солідну рибку в образі вигаданої вигоди. . .

Займаючись тісно неможливо першого рік справою в сфері авто лагодження і авто запасних частин , з кожним новим роком до нашого превеликий жаль дивимося сумну спрямованість до зниження якості видаваних продуктів. Здавна минули в небуття епохи іменитих застави від найбільших Німецьких та Шведських заводів на кузова. . Завдовжки в 20! (Напевно неможливо жарт) років, імениті мотора «мільйонники» окремо добирають власний ресурс на битих дорогах, що розвиваються. . .

В еру вуглеводнево спрямованої економіки, високоякісні продукти не потрібні корпораціям. . . Спільнота вживання зобов'язана робити власну функцію, а конкретно брати все більше і більше. . . У 21 столітті в еру космічних одиссей і супер комп'ютерних технологій, в карах згідно колишньому використовують вузли в яких нереально згідно запевненням авто виробника виготовити підміну пошарпаної частки, от і доводиться, «задоволеним» власникам автотранспорту популярних іноземних автомобілів брати великий важіль у зборі, або цільну піввісь, лише тому ніби фірма ще ніяк не вийшла на кругообіг в 100 млрд доларів, замість такого, нібито тільки лише змінити маленький вузол, доводиться брати незбиране пристрій. . . Сумне бажання черезмерно збагатиться за наш рахунок, ніяк немає в окремо взятих фірм, воно повсюдно.

Заплановане обветшание закладається на рівні виготовлення, властивість запасних частин знаходиться в залежності від ареалу поставки і ніж нижче розвиненість інфраструктури і безпеки людей, тим нижче властивість поставляються запасних частин . . . Природно, ніби при цьому розкладі на рівні авто виготовлювачів з'являється подальша ступінь фальшивих запчастин, в каламутній воді важко розпізнати нехороший фірмовий продукт від непоганий фальшивки. . . Невже все так погано, запитаєте Ви?

Ніяк ні, адже все пізнається в порівнянні і експеримент напевно той неоціненний вантаж, кой неможливо відчужує нам твердити одні й ті ж помилки. . Дізнавайтеся, радьтеся читайте. Прагнення до поліпшення провокує прогрес.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5