Monday, November 24, 2014

Оригінальні запасні частини для IVECO

Невеликий огляд сучасного ринку оригінальних запасних частин для транспортних засобів IVECO.
Нестачі товарів на ринку запасних частин на автомобілі ІВЕКО немає. Власники автотранспорту ІВЕКО можуть знайти і купити будь-які деталі для свого автомобіля - вони впізнаються по коробці з фірмовим товарним знаком. Даний бренд в Італії був заснований шляхом злиття декількох організацій, що займаються виготовленням транспортних засобів. На світовому автомобільному ринку IVECO відома з 1974-го року, коли вона була дочірньою компанією знаменитої на весь світ автомобільної фірми Fiat. А згодом до даного бренду стали приєднуватися і інші виробники.

Контроль якості:
В даний момент запчастини Івеко збираються в 50 країнах світу. І якістю деталей приділяється особлива увага. І якщо навіть до їх створення залучаються сторонні фірми, то вони повинні будуть ліцензування пройти. А у випадку якщо сторонній виробник знижує якість вироблених деталей, то у нього відгукується ліцензія. Запчастини ІВЕКО виділяються більш тривалим терміном служби і високою витривалістю. І логічно, що їх ціна вища, якщо порівнювати з поганими деталями, але за якість треба платити.

Де виготовляються запчастини на ІВЕКО?
Запчастини на IVECO виготовляються на заводах, що належать бренду. Дані підприємства розташувалися в Італії, Ефіопії, Ірані, Туреччині, В'єтнамі, Китаї та в багатьох інших державах. Є заводи і і в Російській Федерації. На російський ринок всі запчастини йдуть із заводів, що гарантує їм доступні ціни. Причому сюди приходять запчастини не лише вітчизняної збірки, але також і зарубіжної. Деталі виробляються на виробничих потужностях всім відомого світового товарного бренду BOSCH. І звичайно ж, все виробництво ведеться під максимальним контролем ІВЕКО.

Запчастини на автомобілі IVECO на російському автомобільному ринку.
Запчастини на автомобілі ІВЕКО - це деталі для ходової автомобіля, корпусні елементи, частини гальмівної системи, різні шестерні, кермові тяги, фільтри і т.д. Всі ці запчастини представляються на вітчизняному ринку у величезному асортименті. Розкриваючи коробки із запчастинами на ІВЕКО, можна залишатися впевненим, що вони на 100% будуть підходити до ремонтованої авто. Важливо зауважити, що вітчизняний ринок оригінальних запчастин для IVECO включає в себе необхідні деталі та комплектуючі для будь-яких моделей від цього бренду. Це означає, що проблем з ремонтом не буде. А ще, деякі запчастини можна придбати під замовлення, передавши дилера або продавцеві VIN-номер автомобіля.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5