Monday, November 24, 2014

Чому фірми вимагають внести заставу при оренді автомобіля

Сьогодні, така послуга, як оренда автомобілів стала користуватися великою популярністю. Громадяни беруть сторонній автомобіль з різних причин: на час ТО особистого авто, на фотосесію, для подорожей, на весілля і т.д. Багато організацій, що пропонують прокат, мають великий вибір автомобілів, що також сприяє поширенню послуги. Маючи, наприклад, легкову машину, ви в будь-який момент маєте можливість взяти на прокат позашляховик, щоб 1-2 рази протягом року вирватися на полювання чи риболовлю.

Якщо ви зібралися взяти машину на прокат, то належить усвідомлювати, що у кожної зі сторін угоди є деякі обов'язки, які обов'язково прописуються в договорі. З того моменту, коли автомобіль оглянутий замовником, оформлені всі документи, представник орендодавця вимагає сплатити заставу. Для більшості подібне може здатися досить некомфортним і якраз з цієї причини дуже багато організацій надають послуги без поручительства, представляючи це, як плюс. Насправді не все так райдужно.

Насправді прокат автомобілів без поручительства в ціновому плані може виявитися набагато дорожче, так як в розцінки включаються всі можливі ризики. Саме тому, якщо ви орендуєте авто на довгий час і є можливість внести заставну суму, то не радимо користуватися подібним гідністю. У середньому заставна сума становить 50-200 доларів. Способи оплати можуть різнитися. Десь беруть готівкою, а десь просять надати банківську карту і необхідна грошова сума не перераховується, а просто блокується.

Останній варіант найбільш зручний, особливо якщо є кредитна карта, на якій найчастіше мається необхідна сума грошей. Якщо машина не буде повернута, а господар не бажає відповідати на телефон, то сума застави перераховується в рахунок компанії, а людина починає розшукуватиметься. Знайти його за банківськими реквізитами як правило не складає труднощів. Лише тільки машина приганяють на автостоянку, заставна сума повертається.

Роблячи висновок з усього сказаного, оренда авто Краснодар під заставу - це необхідний захід, яка насправді не особливо напружує клієнта, а навіть, навпаки, підвищує відповідальність за прийняті зобов'язання. Хто знає, може, з розширенням ринку і посилюванням рівня конкуренції заставу скасується цілком.

No comments:

Post a Comment

Автомобіль BMW седан Автомобіль Mercedes-Benz автомобіль авто запчастини машини автомобіль класу седан відгуки автовласників про автомобілі відгуки про автомобілі відгуки про легкові автомобілі легкові автомобілі седан оцінка автомобіля відгуки www.dela.su demo10.vlgshop.ru demo2-ecomm.in.ua demo3-ecomm.in.ua denta159.ru dentex-tulun.ru derenova.com.ua dburn.ru detki-sad.com dermatologist.com.ua автомобілі audi a4 CX-5